fbpx

Kære Rasmus, Anne, Jakob, Anna, Rikke, Søren, Sine, Henriette, Mai og Nicolaj!

Tusind mange tak for en rigtig rigtig god uge! Jeg elsker at være på fun camp! Det meste af den tid, der er gået, siden jeg kom hjem, har jeg brugt på at tænke tilbage på ugen, og jeg bliver helt deprimeret hver gang jeg kommer til at tænke på, at næste år er mit sidste år. Så det vil jeg prøve at lade være med (altså at tænke på).

Jeg synes, det var nogen rigtig søde og hyggelige personer, der var med i år (igen i år), og jeg ville næste ønske, jeg skulle gå på efterskole med dem allesammen! Jeg håber, de alle skal med næste år også i samme uge som mig.

Også Tusind tak for smile-prisen! Den er jeg rigtig glad for! 😀

Skal vi ikke have præstationsdag igen næste år? Det var sjovt 🙂

Jeg skulle hilse fra Sidsel og sige tak for i år og at hun også kommer næste år!

Der var så meget, jeg gerne ville skrive til jer, men nu kan jag kun huske halvdelen, så det er jo ikke så godt… Nårh jo! Jeg kom lige i tanke om lidt mere: Jeg har besluttet mig for at tage med hver eneste gang, Sidsel skal hentes og bringes til Fun camp, når jeg ikke selv kan være med længere, så jeg kan hilse på jer instruktører og på de børn jeg kender fra i år og næste år! Så kan jeg forresten også få lidt kage når hun skal hentes, det er jo smart! 🙂

Hvis jeg kommer i tanke om noget mere, jeg ville skrive til jer eller sige mange tak for, kan det være, jeg skriver igen.

Kan I have det godt, og jeg håber vi ses næste år!

Kærlig hilsen Astrid