fbpx

Dejligt med glade deltagere

Læs mere om, hvad vores tidligere deltagere og deres forældre har sagt om os.

Eske

​Hej alle sammen det har været vildt fedt og jeg har fået meget ud af det, blandt andet nye venner og tusinder af oplevelser jeg tar men næste år så jeg vil gerne bestille en plads Kærlig Hilsen Eske

Thomas

Tak for en god uge på Vivild. Min datter havde en super oplevelse og fik faktisk skabt nogle gode venskaber, hvilket jo er en af de vigtigste formål med efterskole.

Peter

Hey hvad så. Jeg har haft den vildeste og fedeste uge i hele mit liv. Det var meningen at jeg skulle have været på fodboldskole men det her var jo ti tusinde gange bedre. Jeg er vildt glad for at jeg kun skulle til at i sjette klasse for så kan jeg komme de to næste år. Jeg synes at vi allesammen skulle give de voksne en stor hånd for deres gode arbejde. Til alle jer 8 klasser vil jeg ønske jer held og lykke i fremtiden. 1000 Knuz Peter Ps. jeg glæder mig til at se alle jer andre næste år. Kan i ha det.

Kristina

Hej Fun Camp …det har været den mest sjove uge jeg har haft…det var skide sjovt alle de ting som i have fundet på og jeg har fået mange gode venner….jeg ville ønske at jeg ikke skulle til at i 8. men i 7. efter sommerferien for så kunne jeg komme med igen… ​ Knuzzer fra Kristina hende der boede på rød røn.

Mads

Hej alle. Det har bare været så fedt, jeg håber jeg kommer igen næste år. Jeg har fået en masse fede oplevelser. Også en tak til instruktørerne…! Mange Hilsner Mads

Hanne

Hej instruktører. Her er et par liniers “feed-back”. Det hele var bare godt, mener Chris – han skulle dog først lige sove et døgns tid efter hjemkomsten, inden han overhovedet kunne sige to fornuftige ord i sammenhæng… Han har haft en kanon-god uge, med gode oplevelser og gjort sunde erfaringer. Fra os forældre får I ros for måden, I tog mod ungerne (og os) på ved afleveringen. Nærhed, interesse og tjek-på-tingene. Se det sætter forældre jo pris på. Flot. Også ros til afskeden. Ikke for langt – ikke for kort. Fint. Vi er imponerede over jeres engagement. Bliv ved med det. Lige nu mener Chris, at FunCamp næste år også er med ham som deltager. Og det siger jo alt…