fbpx

Hvad siger deltagerne

Dejligt med glade deltagere

Læs mere om, hvad vores tidligere deltagere og deres forældre har sagt om os.

Forælder

Hey – her er en forældre-tilbagemelding: Vi hentede en dag datter (Emilie) som i den grad havde haft en helt igennem fantastisk uge. Hun havde selv fundet jer, ved en tilfældighed (reklame på Instagram, tror jeg det var) og havde forberedt den helt store salgstale og havde fundet samtlige oplysninger såsom pris, hvor langt væk det lå  osv osv osv. Hun havde et svar klar på alt vi spurgte om, (hun er en meget selvstændig pige, som ikke er bange for at prøve noget nyt og på egen hånd) så selvfølgelig skulle hun afsted og jeg lover dig, hun talte dagene til hun skulle afsted. Emilie har nydt alle dagene og været glade for de instruktører der har været samt alt det I har arrangeret for de unge. Emilie fik fortalt hele vejen hjem (3,5 time i bil) om alt det hun havde oplevet og at hun vil med igen til næste år. Det eneste Emilie godt kan været lidt øv over var, da de havde ‘køkkentjans’ at det kun var pigerne for sig og drengene for sig. Til gengæld var hun glad for at cykelturen var delt op i piger og drenge. Alt har været præcist som Emilie håbede på. Nye kammeratskaber og en hel uge med masser af sport og sjov.

Eske

​Hej alle sammen det har været vildt fedt og jeg har fået meget ud af det, blandt andet nye venner og tusinder af oplevelser jeg tar men næste år så jeg vil gerne bestille en plads Kærlig Hilsen Eske

Thomas

Tak for en god uge på Vivild. Min datter havde en super oplevelse og fik faktisk skabt nogle gode venskaber, hvilket jo er en af de vigtigste formål med efterskole.

Peter

Hey hvad så. Jeg har haft den vildeste og fedeste uge i hele mit liv. Det var meningen at jeg skulle have været på fodboldskole men det her var jo ti tusinde gange bedre. Jeg er vildt glad for at jeg kun skulle til at i sjette klasse for så kan jeg komme de to næste år. Jeg synes at vi allesammen skulle give de voksne en stor hånd for deres gode arbejde. Til alle jer 8 klasser vil jeg ønske jer held og lykke i fremtiden. 1000 Knuz Peter Ps. jeg glæder mig til at se alle jer andre næste år. Kan i ha det.

Kristina

Hej Fun Camp …det har været den mest sjove uge jeg har haft…det var skide sjovt alle de ting som i have fundet på og jeg har fået mange gode venner….jeg ville ønske at jeg ikke skulle til at i 8. men i 7. efter sommerferien for så kunne jeg komme med igen… ​ Knuzzer fra Kristina hende der boede på rød røn.

Mads

Hej alle. Det har bare været så fedt, jeg håber jeg kommer igen næste år. Jeg har fået en masse fede oplevelser. Også en tak til instruktørerne…! Mange Hilsner Mads