fbpx

Til forældre

Information til forældre

Læs mere herunder for at få svar eller kontakt os

Vivild Gymnastik- og Idrætsefterskole anbefaler

Vi synes, at ideen om aktiv ferie med vægt på fællesskab og samvær er et rigtig godt tilbud til 5.-7. klasses elever. Det kan for nogle være en lang sommerferie, og her er muligheden for under ansvarlige og strukturerede forhold, at være aktive og være sammen med en masse mennesker på ens egen alder. Indholdet af Fun Camp giver en god forsmag på efterskolelivet med fællesskab, ansvar, masser af aktivitet, sang og oplevelser.

Med venlig hilsen

Per-Olaf Schmidt

Konstitueret forstander
Vivild Gymnastik- og Idrætsefterskole

Lommepenge

Vi oplever tit, at forældre spørger hvor mange lommepenge deltagerne skal have med. Det blander vi os ikke i. Der er 3 hovedmåltider + 3 gange forfriskninger i døgnet, så lommepenge kan kun bruges på is og slik herudover. Snak med jeres barn om, hvad der er rimeligt at bruge på dette på en uge.

Underskrift ved ankomst

Ved ankomsten til Fun Camp skriver forældre under på, at deltageren må bade ved stranden under opsyn. Desuden forventes det, at forældre i løbet af campen er i nærheden af en telefon, så instruktørteamet til enhver tid kan komme i kontakt med den pågældende deltagers forældre.

Nøgler

På værelset er der et aflåseligt skab, hvor deltagerne bør opbevare deres værdigenstande. Nøglen åbner værelsesdøren og elevens skab. Bliver nøglen væk, skal der købes en ny.

Prisen er 100,00 kr.

Forsikring

Deltagere (og dermed forældre) er fuldt ansvarlige for eventuelle skader, som deltagerne forvolder på skolens ejendom eller andre.

Det anbefales, at forældrene sørger for at forsikre sig (ansvarsforsikring/familieforsikring).